Problem submitting replies.

Need the mods or admins to do something for you? Post here. Read the "About" post first.

Moderators: Moderators General, Prelates, Magistrates

User avatar
RollingHead
Posts: 341
Joined: Sun Sep 25, 2011 3:47 pm UTC
Location: Italy

Problem submitting replies.

Postby RollingHead » Mon Jul 23, 2012 6:48 pm UTC

For the past week or so I haven't been able to reply to some topics. When I click submit, I get directed to the same page with a blank message box and my post is lost. I'm not able to preview or save drafts either. However, this only happens in specific, seemingly random threads, including some in which I was able to post previously.
Can anybody please help me?
Edit: I'm now using Firefox which woks fine apparently, when I encountered the problem I was using Chrome and it wouldn't even let me send this.
Edited again for typing error (which I couldn't do with Chrome)

User avatar
LE4dGOLEM
is unique......wait, no!!!!
Posts: 5972
Joined: Thu Oct 12, 2006 7:10 pm UTC
Location: :uoıʇɐɔol

Re: Problem submitting replies.

Postby LE4dGOLEM » Mon Jul 23, 2012 8:57 pm UTC

Could you provide links to which threads it is/was occurring on?
Image Une See Fights - crayon super-ish hero webcomic!
doogly wrote:It would just be much better if it were not shitty.

User avatar
RollingHead
Posts: 341
Joined: Sun Sep 25, 2011 3:47 pm UTC
Location: Italy

Re: Problem submitting replies.

Postby RollingHead » Wed Jul 25, 2012 3:30 pm UTC

If I manage to send this reply...

User avatar
RollingHead
Posts: 341
Joined: Sun Sep 25, 2011 3:47 pm UTC
Location: Italy

Re: Problem submitting replies.

Postby RollingHead » Wed Jul 25, 2012 3:32 pm UTC

viewtopic.php?f=2&t=87661
viewtopic.php?f=46&t=23354
Tried several; can't remember all of them.

User avatar
RollingHead
Posts: 341
Joined: Sun Sep 25, 2011 3:47 pm UTC
Location: Italy

Re: Problem submitting replies.

Postby RollingHead » Sun Aug 26, 2012 8:23 pm UTC

Sorry to bump this but it's still not working with chrome, is there anything I could try to fix this?

User avatar
gmalivuk
GNU Terry Pratchett
Posts: 26826
Joined: Wed Feb 28, 2007 6:02 pm UTC
Location: Here and There
Contact:

Re: Problem submitting replies.

Postby gmalivuk » Sun Aug 26, 2012 9:02 pm UTC

Clear your cache, clear your cookies is the usual suggestion.

The lack of other posts in this thread suggests others aren't having this problem, so maybe a reinstall of Chrome could fix it as well.
Unless stated otherwise, I do not care whether a statement, by itself, constitutes a persuasive political argument. I care whether it's true.
---
If this post has math that doesn't work for you, use TeX the World for Firefox or Chrome

(he/him/his)

User avatar
RollingHead
Posts: 341
Joined: Sun Sep 25, 2011 3:47 pm UTC
Location: Italy

Re: Problem submitting replies.

Postby RollingHead » Sun Sep 02, 2012 9:45 pm UTC

testing...
Neither option worked, I'm using Firefox now.


Return to “Site/Forum issues”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests